Werken bij Independent

Ons mooie vak:
Al jaren zijn wij bij Independent Recruiters actief in het opleiden van recruiters, talenten zonder of met een beetje ervaring als recruiter kunnen bij ons tot bloei komen. Het team van ervaren recruiters en ons prijswinnende recruitment proces zijn een uitstekende voedingsbodem gebleken voor recruitment talent. En met talent bedoelen we niet alleen mesnen die net zijn afgestudeerd. Ook mensen die ervaring hebben in een van de vakgebieden die we bemidellen en graag de overstap willen maken naar ons mooie vak zijn welkom.

Het werk van een recruiter is heel veelzijdig. Je hebt contacten met bedrijven en zorgt ervoor dat je inzichtelijk hebt naar wat voor talent zij dan weer op zoek zijn Aan de andere kant ben je dan weer in gesprek met kandidaten om te kijken of, en waarom ze interessant zijn voor de vacature van jouw opdrachtgever, Die opdrachtgevers en kandidaten komen er echter niet vanzelf. Je bent continu aan het netwerken om nieuwe mensen te leren kennen. Je schrijft wervende vacatureteksten, beoordeelt de reacties op deze advertenties en doorzoekt databases op zoek naar nieuwe kandidaten.

Wil je meer weten over ons bedrijf en onze cultuur? Neem dan contact op met Olfertjan Niemeijer of Cleo van Amelsfort-Pinck. Zij vertellen je graag meer!.
Contact
Plaza Arena
Gebouw: Dali
Herikerbergweg 270
1101 CT Amsterdam Zuid Oost

+31 (0)20-7723648
info@independentrecruiters.nl
Independent Recruiters Groep BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close