Solliciteren

Je solliciteert op: "Graphics Developer "

Sollicitatie

Door het onderstaande formulier in te vullen en op Opslaan te klikken, verstuur je een sollicitatie. Je krijgt automatisch per e-mail een bevestiging van je sollicitatie.
Vul een correct e-mailadres in, dit zal gebruikt worden als gebruikersnaam
Om je optimaal van dienst te zijn, ontvangen wij graag een toelichting. Wij zijn met name geïnteresseerd naar je motivatie en wat je zoekt in een functie. Bij voorbaat hartelijk dank!
Hier kun je jouw CV toevoegen. Klik op bladeren en kies de locatie waar jouw CV staat opgeslagen. Je kunt ook je CV later toevoegen via onze website, of het ons per e-mail versturen.
Bedankt voor je sollicitatie. Je gegevens worden nu opgeslagen in onze database. Vanwege Privacy wetgeving zullen wij deze gegevens binnen vijf weken na het sluiten van het sollcitatie proces weer verwijderen uit deze database. Wij zouden je echter graag willen kunnen blijven benaderen voor toekomstige vacatures. Wil jij ook graag dat we je blijven benaderen? Klik op de ja knop en we kunnen je de komende 12 maanden blijven benaderen met nieuwe uitdagingen.
Ja, ik ga akkoord met het bewaren van mijn gegevens voor 12 maanden.
Vacatures zoeken
Independent Recruiters Groep BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close