Francy Stokman

Francy Stokman

Profiel:

Gastvrijheid is een gen, iets wat je in je hebt en kunt ontwikkelen door continu open te staan voor nieuwe ervaringen. Tijdens het laatste jaar van de hotelschool in Leeuwarden ben ik gestart bij Independent Hospitality. In deze periode heb ik veel mogen leren. Ik heb verschillende organisaties binnen de horeca, retail, zorg en het facilitaire werkveld mogen ondersteunen in de zoektocht naar de beste kandidaat voor de functie.

Wat ik het allerleukste vind aan werken bij de Independent Recruiters Groep is dat geen dag hetzelfde is. Je bent eindverantwoordelijk voor de vacature wat betekent dat ik zowel met de opdrachtgever als met kandidaten in contact ben. Hierdoor weet ik goed wat aan beide kanten van de markt speelt.

In 2016 hebben we de keuze gemaakt om ons nog meer te profileren in het facilitaire werkveld.
Met Independent Facility ben ik verantwoordelijk voor de mooiste banen in de facilitaire branche. Ik vind dit een enorm interessante branche omdat dit een werkveld is waar mensen heel hard werken om organisaties en mensen zo goed mogelijk te faciliteren. Door veel contact te hebben met diverse organisaties, corporate en suppliers, heb ik al veel mooie gesprekken mogen voeren.

Ik ben graag in gesprek met gedreven mensen, mensen die het allerbeste uit zichzelf willen halen en willen groeien. Dit kan betekenen binnen een andere functie, maar ook binnen een ander vakgebied of expertise.

Daarnaast ben ik ook betrokken bij de FMN Hospitality Community en verantwoordelijk voor de communicatie en website. We ontmoeten elkaar meerdere momenten per jaar op een inspirerende bijeenkomst om de link tussen hospitality en het facilitaire werkveld te bespreken. Interesse? Meer info op: https://www.fmn.nl/fmn-hospitality-community.

Recente vacatures:

Vacatures zoeken
Independent Recruiters Groep BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close