Joost Mooren

Joost Mooren

Profiel:

Na het afronden van mij HBO opleiding HRM en een kort omzwerving in de sales wist ik al snel dat ik carrière wilde maken binnen de arbeidsbemiddeling. In 2008 ben ik gestart bij Dosign Engineering waar ik het vak van Recruiter heb geleerd. Binnen Dosign heb ik mij gespecialiseerd in het bemiddelen van technici in de installatietechniek. Na enkele jaren ben ik gevraagd om op interim basis de vestiging in Amsterdam van de dochteronderneming, AXS Techniek, te gaan leiden. Bij AXS Techniek bemiddelde we met name in de Blue Collar functies.

In 2013 ben ik via mijn netwerk in contact gekomen met Experis, een onderdeel van de Manpower Groep. Ik heb daar met veel plezier gewerkt en bemiddelde voornamelijk in de installatietechniek en binnen de industrie.

Ik wilde altijd al zelfstandig ondernemer worden, eind 2014 kreeg ik de kans toen ik via mijn netwerk met Olfertjan in contact kwam. Op dat moment was het label Engineering “slapend” en voor mij het perfecte moment om dit label weer “live” te krijgen en mede- ondernemer te worden.

Sinds 2015 ben ik samen met het team hard aan het werk om vanuit independent engineering een steeds grotere groep opdrachtgevers te helpen aan goed gekwalificeerd technisch personeel. Door onze ruime ervaring in diverse technische disciplines weten wij telkens weer mooie matches te maken. Hoe “moeilijker” de vacature hoe groter wij de uitdaging zien en er graag mee aan de slag gaan. Dus zoek je een nieuwe baan of wil je hulp bij het invullen van vacatures? Bel mij dan !

Recente vacatures:

Vacatures zoeken
Independent Recruiters Groep BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close