Rashied Sadloe

Rashied Sadloe
Naam: Rashied Sadloe
Mobiel: +31 6 5119 7037

Profiel:

k ben mijn carrière gestart in de sales bij KPN, na heel veel jaren trouwe dienst was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Een plek waar ik aan beide kanten van het traject met mensen te maken heb. Recruitment is dan perfect voor mij omdat dit mij in staat stelt om te doen wat ik echt leuk vindt, namelijk mensen leren kennen en hun helpen aan iets moois.

IT heeft mij altijd aangesproken, al heel vroeg mocht ik aan de slag met computers en van daar is mijn interesse alleen maar gegroeid. Omdat ik mij niet kon binden aan een specifiek stuk is een rol als IT Recruiter echt voor mij weggelegd. Ik krijg te maken met mensen die alles doen omtrent IT van hardware tot software, van heel technisch tot aan het business stuk ik krijg met alles te maken. Ben jij nou ook benieuwd naar mijn verhaal en wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan snel contact op want ik ben al heel erg nieuwsgierig naar jouw verhaal.

Recente vacatures:

Vacatures zoeken
Independent Recruiters Groep BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close