Jan-Willem van Zandvoort

Jan-Willem van Zandvoort
Naam: Jan-Willem van Zandvoort
Mobiel: +31 6 1001 6173

Profiel:

Onze kandidaat het verschil laten maken voor de vacature in uw organisatie’,
is mijn uitdaging die ik graag aanga. Door mijn studie Bedrijfskunde is mijn interesse gegroeid in de bedrijfscultuur en structuur van organisaties. Hier van uitgaande zoek ik naar kandidaten, die met hun talenten, competenties en persoonlijke drijfveren matchen met uw organisatie.
Het managen van verwachtingen tussen onze opdrachtgevers en onze kandidaten geeft mij dagelijks weer energie en voldoening in mijn werk. Door snelle processing, binnen drie dagen krijgt u een reactie van mij, zorg ik ervoor dat onze kandidaat geboeid en gebonden wordt door uw organisatie.
Ruim 20 jaar heb ik ervaring in recruitment: werving & selectie, executive search van HBO / WO kandidaten, detachering en uitzenden. Mijn focus ligt hierbij op technische functies, in het bijzonder engineering.

Mag ik uw organisatie en u als kandidaat (beter) leren kennen zodat ik voor de vacature binnen uw organisatie het verschil kan maken en de fit met onze kandidaat uiteindelijk het verschil maakt!

Recente vacatures:

Vacatures zoeken
Independent Recruiters Groep BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close