Olfertjan Niemeijer

Olfertjan Niemeijer

Profiel:

In 2003 ben ik gestart met Independent Recruiters, de mooie basis van de Independent Recruiters Groep. Al tijdens mijn opleiding bedrijfseconomie, ben ik in 1992 in de arbeidsbemiddeling terecht gekomen. Na lang voor Adecco te hebben gewerkt, waar ik het vak van arbeidsbemiddelaar/recruiter heb geleerd, ben ik overgestapt naar de werving & selectie branche. Na drie zeer succesvolle periodes bij 3 verschillende werving & selectiebureaus (Robert Half, Chalmers Brown en N&S) en een periode als HRM manager bij een ICT Venture Capitalist (Warp}) ben ik zelf gaan gaan ondernemen. Door mijn financiële achtergrond heb heb ik me vooral toegelegd op het bemiddelen van finance professionals. En de laatste jaren werd ook ICT meer en meer het speelveld.
Als Managing Consultant ben ik naast het bemiddelen ook verantwoordelijk voor de strategie, finance, business development en het individueel coachen van consultants.

Ik zie mij rol als bemiddelaar als zeer waardevol en dankbaar. In mijn loopbaan heb ik honderden mensen blij kunnen maken met nieuw werk en tientallen bedrijven met nieuwe mensen. Ik vind het belangrijk dat wij als Independent Recruiters Groep nooit uit het oog verliezen dat we bezig zijn met een van de eerste levensbehoeftes van onze kandidaten en opdrachtgevers; werk en goed personeel. Daarom krijg ik nog net zoveel energie uit het bemiddelen van een starter als het bemiddelen van een zeer ervaren professional.

Om onze maatschappelijke rol nog meer vorm te geven hebben we Independent Ability ontwikkeld. Met Independent Ability richten wij ons op het bemiddelen van mensen met een fysieke arbeidsbeperking. Inmiddels hebben we in ons eigen team ook een aantal mensen in dienst met een beperking.
Daarnaast zijn we een trots ambassadeur van de Stichting Babyspullen www.stichtingbabyspullen.nl De stichting verzamelt tweedehands babyspullen, sorteert en verdeelt dit vervolgens in pakketten voor ouders die het financieel minder makkelijk hebben. We steunen de stichting als team, sorteren en vouwen regelmatig gezamenlijk bij de stichting en zijn een verzamelpunt voor de stichting voor spullen in de regio Amsterdam. Zelf ben ik sinds 2017 actief bestuurslid van de stichting.

Recente vacatures:

Vacatures zoeken
Independent Recruiters Groep BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close