Santander

Santander
Santander in Nederland

In Nederland is Santander Consumer Finance Benelux B.V. gevestigd in Utrecht. Santander is al meer dan 20 jaar deskundig in het verstrekken van persoonlijke leningen en doorlopende kredieten.

Wie zijn we

Santander Consumer Finance Benelux B.V. is een gerenommeerde financiële dienstverlener die bekend staat om haar betrouwbaarheid en de aanhoudende scherpte van haar aanbod. Door onze jarenlange ervaring en onze aantrekkelijke financiële producten zijn we een sterke speler in de markt van de kredietverstrekking.

Wat doen we

We helpen consumenten doordacht, verantwoord en tegen aantrekkelijke afspraken aan extra financiële speelruimte. Onze Persoonlijke Leningen en Doorlopende Kredieten verstrekken we met aandacht en respect voor de persoonlijke omstandigheden van de consument. We bieden financiële oplossingen op maat, die precies doen waar ze voor bedoeld zijn: soms om noodzakelijke uitgaven te bekostigen en soms om het leven te veraangenamen.

Waar staan we voor

Betrouwbare en verantwoorde financiële producten verstrekken aan consumenten. We blijven constant op zoek naar vernieuwingen waarbij we altijd de behoeften van mensen en markten in ons vizier houden. We communiceren van mens tot mens en stellen ons daarbij vriendelijk en duidelijk op. Onze klantenservice staat altijd klaar om de uitstekende service te leveren waar we bekend om staan.
Deel dit bedrijf
Vacatures zoeken
Independent Recruiters Groep BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close