Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
NLEN

Contact

client
Ecorus

Ecorus

Naast het realiseren van zonne-energieprojecten zien we het informeren en motiveren van (toekomstige) zonne-energiegebruikers als een belangrijke taak. Het energielandschap verandert, letterlijk en figuurlijk. Afhankelijkheid van fossiele brandstoffen zal (moeten) afnemen en CO2-reductie wordt alom nagestreefd. Gebruik van zonnepanelen is een prachtige manier om op een schone en efficiƫnte manier energie op te wekken. De doelen die Europa nastreeft op het gebied van klimaatverandering en (duurzame) energie zijn heel concreet. In 2020 moet er minimaal 20% minder uitstoot van broeikasgassen zijn dan in 1990, moet 20% van de energie komen uit duurzame energiebronnen en moet energieverspilling met 20% zijn teruggedrongen. Ecorus wil en kan hier een substantiƫle bijdrage aan leveren.
Engcon

Engcon

The extensive experience and R&D honed by innovative solutions helps Engcon to create the essential know how that makes them market leaders. Their goal is to remain the world's leading supplier of tiltrotators.
Fondo

Fondo

Fondo maakt ICT begrijpelijk. Fondo's specialisten kunnen het hebben over certificeringen en toepassingen, maar uiteindelijk staat een heldere communicatie voorop. Zo maken zij expertise toegankelijk. Samen werken aan ICT oplossingen. Dat is duidelijke taal.
HEMA

HEMA

Everyone at HEMA shares a passion: to make daily life easier and more fun. That is also expressed perfectly in the essence of the HEMA brand, a triangle that symbolises the ideal balance between good quality, good design and great prices. Each side of this triangle is equally important and together they form an extraordinary combination that results in a number of the characteristics that make HEMA unique.
ICS

ICS

International Card Services BV (ICS) is dƩ creditcardspecialist en marktleider in het uitgeven van creditcards in Nederland. ICS verzorgt de uitgifte, promotie, administratie en transactieverwerking van creditcards. Daarnaast biedt het bedrijf haar klanten ook andere financiƫle diensten aan, zoals verschillende verzekeringen en een doorlopend krediet. Card-houders van ICS kunnen rekenen op vele extra's en de Servicedesk van ICS staat 24 uur per dag, 7 dagen per week ter beschikking aan haar klanten.
Iovio

Iovio

IOVIO believes in providing solutions and services to support customers embarking on IT transformation programs. IOVIO has global delivery centers providing full stack development services, Big Data expertise & Insights, Agile & DevOps delivery models, Test Centres of Excellence and more. IOVIO is widely recognized as world leaders in test automation for SAP, Oracle eBusiness Suite, Oracle CRM, Salesforce.com and other technologies.
Jaarbeurs, NIET Vacature publiceren

Jaarbeurs, NIET Vacature publiceren

Jaarbeurs brengt mensen bij elkaar ""Bij ons sta jij centraal. Wij geven je een podium. Alle aandacht voor jou"
KCS (onderdeel Achmea)

KCS (onderdeel Achmea)

Het ondersteunen van Achmea onderdelen in het aangaan en onderhouden van klantcontactā€¦..ā€ zo luidt de missie van KCS. Dat maakt KCS het facilitaire contactcenter van en voor Achmea; KCS maakt deel uit van de Achmea organisatie en werkt exclusief voor onderdelen van Achmea. Door deze exclusiviteit heeft KCS een zeer sterke focus op de Achmea organisatie. ā€˜Dedicated outsourcingā€™ hebben we dat genoemd. Maximaal commitment en eigendom in een facilitaire omgeving. Hierdoor is KCS in in staat om (extra) flexibiliteit te realiseren, kwaliteit te verhogen, (extra) omzet te genereren, snel op- en af te schakelen.
KPMG Advisory

KPMG Advisory

KPMG Nederland biedt hoogwaardige dienstverlening op het gebied van audit en advisory - KPMG Meijburg & Co is specialist in tax. Zo adviseren we onder meer over prestatieverbetering en risicobeheersing, begeleiden we transacties en zijn we actief op het gebied van controle en verantwoording. En we zijn onderdeel van een groot internationaal netwerk
Vacatures zoeken
SALES RECRUITER

in Den Bosch

Op zoek naar commercieel talent voor een IT Recruitment bureau in Den Bosch! Ondernemend, sales en target gedreven, commercieel talent. Herken jij je in deze kenmerken? Reageer dan snel!


Lees meer

PXL Communicatie Otys Recruiting Technology
Independent Recruiters Groep BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close